Hennessy Rippvoodis magamisest

1) Karabiinid ja nöör on Sinu sõbrad. Nende abil saad vihmakatte alla igasugust varustust riputada – seljakoti, saapad, sööginõud või midagi muud. Pea ainult meeles, et Sinu ja varustuse kogukaal ei ületaks rippvoodi kaalulimiiti!

 

2) Hennessy rippvoodi-telgi kotti saad kasutada jalanõude hoidjana. Jalanõud sisse ning aasapidi vihmakatte alla rippuma. Kuna kõigi Hennessy vooditega on kaasas ussinahk ei ole vaja rippvoodit eraldi Hennessy kotti toppida.

3) Kasuta alati lebo. Kuna sooja hoiab õhk mille me oma kehamassiga välja surume on vaja meid ümbritsevast isoleerida. Kasvõi kõige õhemat. See teeb Ripptelgis – rippvoodis magamise palju soojemaks ning mõnusamaks.  Saab ka ehituspoest.

4) Selleks, et Hennessy Ripptelk – rippvoodis täiesti sirge seljaga magada, aseta jalad telgi paremale, luku poole, – ning ülakeha vasakule, lukuta külje, poole telgjoont. Niiviisi jääb magamisalus sirgeks ja magada saab ka küllili asendis.

5) Kui rippvoodi nööri külge kinnitatud varjualune vajub lössi, kinnita varjualuse nurkadesse raskus või lase rippvoodi nöörid lõdvemaks, et tarp oleks voodist kõrgemal.

6) Ideaalne rippvoodi pingutus on, kui rippvoodi nöörid on umbes 30* nurga all võrreldes maaga. Nii on palju mugavam magada diagonaalis ning rippvoodi peenike kesknöör ei saa liigset pinget. Samuti ei vaju voodisse sisenedes tarp lössi.

 

Share this post

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga